Telefoon: +31 (0)644432221

Niets anders dan lof! John van auto KaBo import heeft ons geholpen met het importeren van een Mitsubishi Asx instyle 2011 uit Duitsland In aanloop van het koopproces spreek je je wensen uit aan John en vervolgens heeft John goed meegeholpen met zoeken naar een geschikte auto. Daarnaast heeft hij ons wegwijs gemaakt in het importproces. John communiceert duidelijk alle ins en outs, de kosten zijn transparant en hij maakt van te voren duidelijk wat hij precies kan betekenen voor jou. In ons geval was het John die zeker “the extra mile” ging. John is altijd bereikbaar, staat altijd voor je klaar en heeft een pro actieve houding. Wij wonen zelf aan de andere kant van Nederland en hebben alles op afstand geregeld. Hij geeft je vertrouwen, handelt alles keurig af en komt zijn afspraken na. Kortom heb je een mooie auto over grens gezien? Twijfel dan niet langer, neem contact op John!

Ronald en Sabrina (28-06-2020)  


Een klein jaar geleden bij John geweest om een mooie vw up te bekijken. Deze vond ik te klein en besloot om verder te kijken. Nadat ik een mooie Ford Fiesta uit 2018 had gevonden in Söllingen hebben we John ingeschakeld om te bemiddelen. Niets is John te veel, door duidelijk te communiceren bleven we in het hele aankoop proces betrokken. Samen met John ben ik de auto op gaan halen. Na een grondige check en een proefrit zijn we tot aankoop over gegaan. John heeft alle formaliteiten uit handen genomen en de auto van buiten en van binnen tip top gepoetst. Nog geen 2 weken later stond de Fiesta met Nederlands kenteken te shinen bij mij op de stoep. Al met al een leuk traject wat naar alle tevredenheid is afgerond. Voorlopig kunnen we weer een paar jaar vooruit. Mochten we weer aan een andere auto toe zijn dan weet ik John te vinden.

Wouter (09-06-2020)  


Wij ervaren John als een vakbekwame en betrouwbare verkoper. Wij voelen ons echt klant, niets is hem teveel en de service prima! John komt alle gemaakte afspraken na, wij bevelen hem zeker aan!

Chris en Sabine (29-03-2020)  


Ben op zoek gegaan om te informeren wat ik ongeveer aan bpm kwijt zou zijn om een GLE 250 D te importeren, toen kwam ik Auto import KaBo op internet tegen, het advies en handelwijze beviel mij zo goed dat ik voor mijzelf heb toegezegd dat als ik de beoogde auto zou kunnen vinden dat ik de import handelingen ook door hem zou laten doen en het is een feit, de auto heb ik aangeschaft en door KaBo laten berekenen en laten importeren, het heeft mij nog cà. €3000,- minder laten betalen dan dat ik verwacht had, het is niet te omschrijven dat het zo’n goed bedrijf is dat als “klant binnen komt en als vriend de deur uit gaat”

Aydin (27-02-2020)  


Na jaren bij onze vaste garage auto’s te hebben gekocht, nu voor het eerst via internet naar een nieuwe auto gekeken. Voor ons toch spannend, omdat je nooit zeker weet wat je kunt verwachten. Na ons eerste contact met John en de afspraak die we bij hem hadden om de Volkswagen Up te bekijken, was die spanning direct verdwenen. Dit kwam volledig door John zelf, hij stelt je op je gemak, is flexibel in afspraken, denkt mee, heeft verstand van zaken, is transparant en vertrouwt zijn klant. Naast het feit dat hij een prima auto heeft geleverd, maakt dit dat we erg tevreden zijn over onze aankoop en zouden we het anderen zeker aanraden. John bedankt!

Pascal & Tessa (12-01-2020)  


Enkele weken geleden een Up! gekocht bij John. John is eerlijk, transparant, klantgericht en betrouwbaar. Geeft duidelijk aan dat hij goede service biedt en ik heb ervaren dat dat ook echt zo is. Na enkele weken had ik een mankementje aan de auto en John heeft dit keurig voor mij opgelost. Ik ben echt super tevreden over mijn aankoop en John zijn handelswijze! Nogmaals dank John voor je service, uitmuntend . Groeten uit Friesland.

Anita van der Veen (20-11-2019)  


2 jaar geleden mijn eerste VW Up via John uit Duitsland gehaald en dit beviel mij zo goed dat ik weer bij hem heb aangeklopt. Dit keer wou ik graag een TSI 90pk uitvoering en voor John was dit ook een primeurtje. John helpt je mee met zoeken, geeft advies en neemt contact op met de verkoper. Daarna samen naar Duitsland geweest om de auto op te halen, eenmaal daar bleek er lichte hagelschade op het dak te zitten wat de verkoper niet had verteld. Dankzij John nog wat van de prijs afgepraat en John heeft daarna een taxatierapport in Nederland laten opmaken voor de schade waardoor de BPM heel erg zakte, dus uiteindelijk een win/win situatie. Later heb ik mijn dakje laten wrappen met carbonfolie waardoor je nu niks meer ziet. John houd je goed op de hoogte van het hele proces met foto's en berichten wat heel fijn is. Het is erg vertrouwd om via John een auto te zoeken en te laten importeren. Hij is erg gedreven, heeft veel ervaring en geeft je eerlijk advies. Ik ben weer super blij met mijn nieuwe auto! Tot over 2/3 jaar!!

Kevin (08-10-2019)  


WAT EEN TOP SERVICE! John heeft ons geholpen met het importeren van een mooie auto uit Duitsland. Het is met name de gedrevenheid en enthousiasme van John wat hem uniek maakt. Hij was zo betrokken; het leek wel of hij de auto voor zichzelf kocht ;) Als wij in de toekomst van auto gaan veranderen dan komen wij zeker terug bij KaBo!!!

Dennis & Brenda (14-09-2019)  


Op een heel plezierige wijze zaken gedaan en heel blij met een prachtige VW Up! En omdat wij weinig tijd hadden, is de Up! een dag later keurig thuis afgeleverd, toch een rit van ruim een uur! Nogmaals bedankt!

Jannes en Annette (11-09-2019)  


Via een autozoeksite bij KABO gekomen. Eigenlijk direct prettig contact gehad over de auto, geen gedoe, gewoon eerlijk. Tot aan de aflevering wordt je netjes op de hoogte gehouden wat er met de auto gebeurd, een super service....

Remko en Anja (22-08-2019)  


Op Marktplaats een heel mooie en zeer jonge VW Up gezien met heel weinig km en vrijwel alle opties. Dit was toeval want we waren niet meteen op zoek naar een nieuwe VW Up. Toch bleef de Up in mijn gedachten en uiteindelijk maar een mail gestuurd om te kijken of het interessant zou zijn om onze oude Up in te ruilen. Ik was wel een beetje sceptisch omdat ik nog nooit een import auto heb ik gekocht en laat staan bij een handelaar. Ik kreeg vrij snel een reactie met veel informatie over de aangeboden Up. Alles was heel duidelijk gedocumenteerd en ik kreeg zelfs filmpjes van de Up via de whatsapp. Uiteindelijk heeft John ons een heel nette prijs geboden voor de oude Up. Dit en het zeer prettige en ongedwongen contact heeft ons doen besluiten om 260 km naar het noorden des lands te rijden om de Up te gaan bekijken. Eenmaal aangekomen was ik meteen verkocht, de auto voldeed aan alle verwachtingen en was precies zoals omschreven en na goedkeuring van onze oude Up was de koop ook snel gesloten. Voor een volgende auto zal ik eerst weer met John contact opnemen, bedankt voor de fijne en correcte afhandeling, je hebt een mooie zaak die het verdient om aangeprezen te worden.

Roy (12-08-2019)  


Nog niet zolang geleden een mooie Nissan Qashqai gekocht in Duitsland. John heeft ons geholpen in het hele proces vanaf zoeken t/m het in Nederland op naam krijgen van de auto. Wij zijn John heel erg dankbaar want zonder zijn hulp hadden wij de stappen niet durven nemen. Daarbij is John heel prettig in de omgang en konden wij het goed met elkaar vinden. Wij zouden John oprecht aan iedereen adviseren als hulp bij de aankoop van een auto in het buitenland. John nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en het mooie resultaat!!!

Fam. de Jong (09-08-2019)  


Na een tijdje toch besloten om een Vw up aan te schaffen. Mijn broer heeft hier ook zijn auto gekocht, zo doende ben ik ook in contact gekomen met John. John stuurde mij een berichtje via whatsapp met een up die aan mijn wensen voldeed. Ik was eigenlijk al gelijk verkocht door de vele foto's en de informatie. Eenmaal bij de bezichtiging en proefrit klopte alles. Het is echt een complete up met veel onderhoudshistorie erbij. Niks is te veel voor John, hij neemt de tijd en houd je goed op de hoogte van het hele proces. Hij is eerlijk, betrouwbaar en erg vriendelijk. Deze service heb ik nog niet eerder meegemaakt, echt top! Een aanrader voor iedereen. Heel erg bedankt John!

Kim (03-08-2019)  


Na jaren te hebben getwijfeld over een andere auto ben ik uiteindelijk bij Kabo terecht gekomen, het bedrijf van John Wilmink. Mijn broertje heeft hier een jaar geleden een auto gekocht en is super tevreden over zijn VW Up! White. Zo doende ben ik contact gekomen met John en hebben we super goede en nuttige gesprekken gehad over welke auto voor mij geschikt zou zijn. Na lang zoeken hebben we een super gave auto gevonden; de VW Up street met stoere gele accenten en sportieve velgen. Hier hoefde ik niet lang over na te denken! Doen! Een week later reed ik in de geweldige Up, sportief, stoer en weinig kilometers. Het geweldige contact, de persoonlijke nadering van John en zijn eerlijke oprechte mening heeft mij snel doen besluiten de auto te kopen. Kortom John Wilmink, KaBo, zal ik bij iedereen aanraden voor een geweldige auto op maat en zijn eerlijke benadering!

S. van der Putten (12-06-2019)  


Hoi John, hartelijk bedankt voor het leuke contact en waardeer het zeer dat je mensen in hun waarde laat en niet opdringerig bent. Het kopen van een andere auto is voor mij vooral ook gebaseerd op een stuk vertrouwen en een eerlijk en open contact is dan erg prettig. Nogmaals bedankt en als je iets voor mij kan betekenen laat ik je dat zeker weten..

Tienke (31-05-2019)  


Beste John, Nogmaals hartelijk dank met het importeren van de Kia Ceed. Ik rij er nu al een paar weken in en ben zeer content. In het begin met het zoeken naar de Kia en het hele traject er omheen kreeg ik het even benauwd. Ik dacht niet meer de auto met juiste specificaties te vinden, maar gelukkig kwam de planeten blauwe Kia toch voorbij. Heel prettig vond ik de communicatie tussen ons vanaf het begin tot aan het eind. Ik kan ook iedereen aanraden bij Kabo de auto te laten importeren. Ook het ritje van ca. 400 km om de auto op te halen was erg plezant. Ga vooral zo door John, chapeau! Met heel veel dank en vriendelijke groeten.

LVL (28-04-2019)  


Nadat ik mijn droomauto op internet (in Zwitserland bij de Italiaanse grens) had gevonden, ben ik gaan googlen naar een bedrijf bij mij in de buurt die voor mij alles ging regelen om de auto hier naartoe te halen. Ik kwam uit bij KABO. Ik kende John nog niet, maar hij heeft het traject uiterst precies doorlopen en mij altijd op de hoogte gehouden. John is een sympathieke vent die voordat hij de auto gaat halen alles goed geregeld wilt hebben. Zo komt hij niet voor verassingen te staan. Kortom, ik ben zeer tevreden en sinds kort eigenaar van een prachtige Saab 93 turbo x estate. Dankjewel voor de goede service!

Erwin (13-04-2019)  


Auto uit Duitsland halen? Via KaBo was dit perfect geregeld. Het verliep snel en kundig. Kreeg regelmatig update van de gang van zaken. Geen verassingen achteraf. Top! Een echte aanrader! .

P,L. Kuipers (06-04-2019)  


3 Weken geleden bij John een mooie Vw Up gekocht, een hele mooie zelfs met echt alles er op en er aan, zelfs de boekjes met de onderhoudshistorie zaten erbij. Het was voor mij wel bijna 250km rijden, maar achteraf gezien was het dan ook meer dan waard. Ik dacht eerst dat het om een garage bedrijf ging maar het bleek meer een 1 mans bedrijf, met een zeer goede service en afhandeling. John heeft zelfs de moeite genomen om voor mijn oude auto een bedrijf te vinden die hem inkochten. Wat kan ik nog meer zeggen, meer dan een voortreffelijke service en afhandeling dit maak je zelden mee. De auto zelf is prachtig zelfs mijn man die een Passat heeft is stiekem een beetje jaloers op mijn mooie Up. Bij de volgende auto weet ik wel waar ik ga kijken.

Marga Louwe-Curvers (05-04-2019)  


Vanwege goede ervaringen van familie en bekenden die eens eerder van John Wilmink een auto hadden gekocht heb ik weer contact gezocht omdat ik een gebruikte auto uit Duitsland wilde halen. Samen een tijd bezig geweest een geschikte, [gebruikte] jonge auto met weinig kilometers te zoeken. Eerst door zijn bemiddeling mijn auto verkocht. Vervolgens vrij snel in Duitsland een nieuwe auto gekocht. In november/december bleken namelijk diverse Duitse dealers massaal nieuwe auto’s te koop aan te bieden met duizenden euro’s korting. Voor de aangeboden prijzen van nieuwe auto’s waren er vreemd genoeg geen gebruikte auto’s te koop. 2 voordelen van de koop in Duitsland: De prijzen van nieuwe auto’s waren op het einde van het jaar zeer sterk gereduceerd en omdat het een hybride auto betrof was de BPM door de lage CO2 uitstoot bij invoer aanmerkelijk lager! Blijkbaar ook reden genoeg waarom diverse Nederlandse dealers er vele auto’s weghalen, echter die moeten er ook aan verdienen en dat is duidelijk meer als bij John. Uiteindelijk na invoer was ik enkele duizenden euro’s goedkoper uit dan in Nederland. Goede keuze om zowel in Duitsland te kopen als diverse zaken (o.a bemiddeling, vervoer, aangifte invoer, keuring RDW en aanvraag kenteken aan een deskundige over te laten. Zeer tevreden en bijzonder content! John bedankt!

Jan G (09-12-2018)  


Ik ben in contact gekomen met John van KaBo, via een familielid. Ik was opzoek naar een Volkswagen Golf/Opel Astra. Al gelijk schoot John me te hulp met advies en informatie bij het eerste contact. Vanuit hier zijn we samen het internet op gaan zoeken naar een auto. Bij elke auto die we tegenkwamen gaf John persoonlijk advies en liet de gegevens nakijken bij zijn zakelijke relaties. Deze kring van John is zeer groot en daarom hadden we vaak alle benodigde informatie en oordelen. John is een sympathiek, meegaand persoon en is geen norse verkoper. Van begin tot eind blijft John erbij en dat laat zien dat John een persoon is die eerlijk en betrouwbaar is. Met andere woorden heb ik een zeer fijne ervaring gehad met John Wilmink van “KaBo’’

Aksay (22-11-2018)  


Eerlijk gezegd had ik niet verwacht ooit een auto bij een handelaar te kopen. Een auto kopen bij een dealerbedrijf zou kunnen, bij een Vakgarage ook, maar bij een handelaar? Nee. Dacht ik. Tot ik in contact kwam met John Wilmink. De Up! Groove die hij aanbood, was namelijk wel een heel interessante auto! En toen ik John vervolgens telefonisch sprak, had ik de Up! al bijna gekocht. Want John is 100% eerlijk en betrouwbaar. Hij vertelt geen verhaaltjes, hij maakt het niet mooier dan het is en dat merk je onmiddellijk. Dat laatste was ook niet nodig trouwens, want toen wij een paar dagen later vanuit Rotterdam naar Hengelo reden, bleek de auto geheel aan de beschrijving van John te voldoen. Niks meer en niks minder. Ik had de auto ongezien kunnen kopen! Prachtige auto en in keurige staat bovendien. Alle onderhoudshistorie erbij uiteraard. John is een liefhebber en dat zie je en dat merk je aan alles. Hij heeft er plezier in! En wij nu ook, want aan de Up! Groove hebben wij een uitstekende auto! Ik kan John bij mijn familie en vrienden aanbevelen en zal niet nalaten dat te doen. Dank je wel John!  

Ronald (11-09-2018)  


John is erg klantgericht, heeft passie voor zijn vak, komt afspraken na, communiceert goed en is zeer volledig. Erg prettig om mee samen te werken!  

Annouk (07-07-2018)  


Onlangs heb ik een VW Cup Up gekocht bij Auto Import Kabo. De door Auto Import Kabo ingevoerde Up’s betreffen over het algemeen de wat luxere uitvoeringen die meer opties hebben dan een gemiddelde Up met lage kilometerstanden. Ik zou de eigenaar John willen omschrijven als een perfectionistisch iemand, die zijn afspraken nakomt, die heel klantvriendelijk is en net dat stukje extra service verleent dat je bij “gewone” autogarages doorgaans niet meer vindt. Heldere en duidelijke communicatie en gedurende het proces ben ik continue up-to-date gehouden middels persoonlijke appjes en foto’s. Alhoewel het een ingevoerde auto betreft, is de volledige onderhoudshistoriek aanwezig en overhandigd. Bij vervanging van de Up, wat hopelijk nog een tijdje duurt, zou ik zonder meer weer kiezen voor Auto Import Kabo!  

T. Lamerigts (29-03-2018)  


Ik heb mijn Volkswagen up gekocht bij John. Via marktplaats kwam ik bij hem terecht. De auto zag er mooi uit en en het voelde vertrouwd om met John zaken te doen dus waren we het snel over de verkoop eens. Hij heeft mij de hele gang van zaken keurig op de hoogte gehouden tot ik de auto op kwam halen. Als ik in de toekomst nog een andere auto wil dan weet ik John te vinden en zal mijn kennissen hem zeker aanbevelen om een goede en betrouwbare auto te vinden.  

W. van As (19-02-2018)  


.De up bevalt goed! Ik ben erg tevreden over de aankoop en de manier waarop deze tot stand is gekomen. De service en het goede contact waren fijn.  

Lars (01-02-2018)  


Tijdens mijn zoektocht naar VW Up, met weinig km, zwart en sportieve uitvoering, kwam ik terecht bij John Wilmink. Het was zondag en ik vroeg of ik langs kon komen om de auto te bekijken. Dit was geen enkel probleem! Aangekomen, stond daar mijn droomauto. Hij was precies zoals ik hem wilde! John heeft kennis van zaken en je kan zien dat hij liefde en passie voor de auto’s heeft. Alles wordt zorgvuldig uitgelegd en tot in de puntjes afgehandeld! Ik kan iedereen John aanraden. Een autoverkoper pur sang!  

Jessica Trip (31-01-2018)  


John, een vriendelijke zakenman van duidelijkheid en vaste afspraken. Samen met zijn zoon Kay een hecht duo. In overleg met ons (mijn vrouw en ik) een duidelijk plan van aanpak gemaakt voor de verkoop van onze Renault Captur en daarna voor de aankoop van onze BMW X1. John gaf ons meteen het vertrouwelijke gevoel van duidelijkheid, vriendelijkheid, een daadkracht. Hij hield mij (ons) fantastisch op de hoogte van het overleg met eventuele kopers via een goed app verkeer en wanneer nodig telefonisch. Daarna In overleg met ons op zoek gegaan naar een BMW X1. Ons eisenpakket was duidelijk maar werd door ons steeds omhoog bijgesteld. John liet ons meezoeken en gaf zijn mening. Richting de verkopers in Duitsland onderhield hij een zeer goed verwoord en duidelijk contact. Fantastisch om John erbij te hebben. Ofwel hij begeleidt je perfect wanneer het gaat om het verkopen van een auto en het kopen van een andere auto. John, tot de volgende keer! Bedankt en succes!.  

Barenda en Martin Lammers (29-12-2017)  


Mijn Volkswagen polo gekocht bij kabo auto. Super goede service! Naar een tijdje kwam ik er achter dat de bumper van de auto iets verzakt was tenminste dat dacht ik. Contact opgenomen met John en ik werd meteen uitgenodigd om langs te komen. Uiteindelijk bij de garage geweest alles nagekeken en er was gelukkig niks mis met de auto. Daarna nog netjes de reiskosten terug gekregen van John! Top service top bedrijf. Volgende auto zeker weer bij kabo auto.  

R. van Summeren (26-12-2017)  


Wij hadden een goed gevoel bij eerste kennismaking. Daarna keurige afhandeling. Communicatie over voortgang invoer etc. heel correct gedaan, complimenten daarvoor. Nu lekker genieten van onze nieuwe aanwinst!  

Harm (12-12-2017)  


Dag John, Het is een beetje anders gelopen dan gedacht.. Ik heb een bmw 1 serie gekocht van 2011. Ik kon hem niet laten staan. In ieder geval bedankt voor je uitgebreide info! Daar kunnen een hoop bedrijven nog wat van leren! Mocht ik in de toekomst een auto zoeken, dan hou ik je zeker in mijn achterhoofd!.  

Robin (22-11-2017)  


Ervaring: Auto Import Kabo (www.ikwileenimportauto.nl) is absoluut de moeite waard om eens naar een auto te kijken. Ik heb bij kabo een degelijke auto gekocht voor een redelijke prijs. Ik ben op een vriendelijke en betrouwbare manier geholpen.  

H. ter Mors (13-10-2017)  


Ik was op zoek naar een zwarte VW UP. Kwam zo bij John van KaBo auto-import terecht. Hij had een heel mooie UP staan, en heb zeer prettige onderhandelingen met hem gehad. Zeer uitvoerig de omschrijving en historie van de auto doorgenomen. Vandaag vrijdag 13-10-2017 (als dat maar goed gaat) de auto opgehaald. Ben heel blij met de UP, als je op zoek bent naar een auto en een vertrouwd adres dan kan ik een ieder John van harte aanbevelen.  

H. de Groot (13-10-2017)  


Ik zocht een leuke auto up Volkswagen, mijn eerste autootje. En kwam via marktplaats bij John terecht. Het was een mooie witte up met alles erop en eraan. Bij de bezichtiging had John meteen alles voor mekaar boekjes alles zat erbij. Ik en mijn vader kregen een warm welkom bij John thuis. Ik rij nu alweer meer als een maand in mijn up en alles is perfect. Toen k de up ophaalde zat er Zelfs voor de helft aan benzine in de auto. Heb de koop als zeer prettig ervaren. En raad het daarom ook iedereen aan.  

Sleurink (22-08-2017)  


Ik was op zoek naar een zuinige auto omdat ik aardig wat km per jaar maak. Een aantal jaar geleden heb ik samen met John gewerkt en ik wist nog dat hij altijd druk bezig was met importeren van auto's, dus heb ik weer contact opgenomen. Na een aantal appjes en belletjes had John een hele mooie Up gevonden. Hij heeft contact opgenomen met de verkoper en een mooie prijs afgesproken. Een weekje later samen met John de auto opgehaald uit Duitsland. Het is erg prettig om met John samen te werken. Hij regelt het papierwerk, de koop en houd je goed op de hoogte van het hele proces. Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe Up en de service! Bedankt John! 

K. Docter (17-08-2017)  


We waren op zoek naar een UP met weinig kilometers. Via marktplaats viel ons een advertentie op van een import UP. Gelijk contact opgenomen met John. Ondanks dat het een feestdag was konden we die dag komen kijken. Auto zag er goed en compleet uit. Communicatie met John hebben wij als zeer prettig ervaren. We zijn uitstekend op de hoogte gehouden van het hele traject voorafgaande aan de levering. Auto rijdt super. Al met al een aanrader als je op zoek bent naar een import auto! 

Henk en Anoeschka (26-06-2017)  


Wij waren op zoek naar een VW UP, en zagen een mooie uitvoering op marktplaats staan. Direct gebeld en konden al snel komen kijken. De auto zag er als nieuw uit, en voor een eerlijke prijs. De auto, maar zeker ook John kwamen zeer betrouwbaar over. Dus gelijk de auto gekocht! John staat voor duidelijke communicatie! (bijna) dagelijks een bericht van hem hoe het er voor staat met de UP. voor een correcte en nette aflevering van de auto, ben je bij Auto Import Kabo aan het juiste adres! 

Fam Roelofs (15-06-2017)  


Via mp ben ik contact gekomen met John Wilmink van Kabo en heb hem mijn wensen betreffende een wv up kenbaar gemaakt. Voortvarend is John op zoek gegaan en vindt in Duitsland de up die aan al mijn wensen voldeed. Voorzien van begeleidende foto's werd ik dagelijks op de hoogte gehouden van het gehele proces, de import, RDW, BMP, kentekens, alle bijbehorende documenten en aflevering aan huis. John is communicatief zeer sterk en zijn werkwijze uiterst nauwgezet. Heb het alles als zeer prettig ervaren en ben blij met mijn aankoop. De up is ook nog als service vd zaak voorzien van een nieuwe accu. Kortom, de volgende auto zal ik ook zeker weer via John "bestellen". Ik kan John bij iedereen aanraden die een recente en goede importauto zoekt. John neemt je alle werk uit handen. Hij werkt stipt, keurig en is uiterst vriendelijk en zeer hulpvaardig. Gewoon een 5 sterren vent. . 

H. van de Brink (24-05-2017)  


Ik was op zoek naar een Up en kwam via Marktplaats bij John terecht. Nadat ik een bericht had gestuurd, kon ik dezelfde dag nog langskomen voor een proefrit. De auto werd ook meteen gewassen. Na een uitgebreide proefrit besloot ik de auto te kopen. De auto was goed onderhouden en compleet met alle papieren. Het was prettig zaken doen met John. Hij hield me over alles op de hoogte en stuurde veel foto's. Bij aflevering zag de auto er van binnen en van buiten keurig uit. Ik ben heel erg tevreden over Auto Kabo. Topservice! . 

B. Haverkamp (26-04-2017)  


Eind 2016 een Volkswagen UP gekocht bij John. Rijd er inmiddels al een paar maand mee in rond en ben hartstikke tevreden. Zowel over de auto als over John. De auto rijdt als nieuw en ben daar zeer tevreden mee. Daarnaast is John een erg eerlijke man en denkt hij goed mee met zijn klanten. Absoluut een aanrader! . 

H. Schuldink (25-04-2017)  


Hallo John, Ik heb een andere auto gekocht. Jouw aanbod zat wel bij de laatste 3. Dank voor de proefrit. Compliment voor je correcte communicatie. Een pluspunt. Succes met de verkoop! . 

Richard de Hollander (31-03-2017)  


Ik was al een tijdje op zoek naar een VW Up, totdat ik op Marktplaats precies de uitvoering zag die ik zocht. Toen ik met John belde of ik de auto mocht bekijken, werd deze netjes gereserveerd tot de dag van bezichtiging. De auto zag er nog als nieuw uit en de proefrit was goed. Vaak hoor je over import auto's verhalen dat je op moet passen met kilometerstanden ed. Gelukkig werden al mijn twijfels weggenomen omdat alle papieren en onderhoudsboekjes erbij zaten en ik 3 maand garantie erbij kreeg. Tevens controleert John de auto's op verborgen schade bij het importeren. Ik gaf aan dat ik de auto wel wilde hebben. Deze moest alleen nog ingevoerd/gekeurd worden, dit duurde een paar dagen. Ik kreeg elke dag netjes een update incl. foto van John met de laatste status van het hele proces. Binnen een week kon ik de auto ophalen. Inmiddels heb ik er al meer dan 1000 kilometer opzitten en de Up bevalt me erg goed! De service van John is fantastisch, ik kan KaBo zeker aanraden! . 

Maurice Daniluk (30-03-2017)  


Ik had specifieke eisen aan mijn nieuwe auto en na al enige tijd onsuccesvol zoeken, kwam ik op marktplaats bij de advertentie van John terecht. De Renault Twingo had alle opties die ik zocht plus nog eens de juiste vanille kleur! Direct heb ik contact gelegd via WhatsApp en kreeg al zeer snel reactie. Het contact verliep soepel en erg vertrouwd, om die reden heb ik besloten om bij de auto te gaan kijken. De rit van 2 uur (van Rotterdam naar Hengelo) was het zeker waard. Er zat een klein gaatje in de passagiersstoel en een krasje op de bumper waar ik iets moeite mee had. Dit was echter geen enkel probleem, daar John dit allemaal kon oppakken en liet repareren. Ook een ietwat beschadigde velg kon vervangen worden, John is hier zelfs een dag voor naar Duitsland gereden en heeft het internet afgespeurd om de juiste te vinden! Dit is echt dat stukje extra, super service! Van ieder 'uitje' (zoals o.a. de spuiter) dat mijn aanstaande auto had, kreeg ik leuke updates en foto's. Dit maakte de aankoop stukken specialer dan bij een dealer. Al met al super tevreden met de service dus zeker een aanrader! . 

Nomie (07-02-2017)  


In mijn zoektocht naar een Volkswagen Up! Kwam ik uiteindelijk terecht bij John van KaBo. Wat direct opviel was de de geadverteerde Volkswagen rijk uitgerust was, en er op de foto's uitstekend uitzag. Via WhatsApp het eerste contact gelegd en direct viel op dat John zeer bevlogen met zijn import bezig is. Na dit contact, en gezien het tijdsbestek besloten deze auto telefonisch ongezien te kopen. Aangezien John erg vertrouwd overkomt had ik hier geen problemen mee. Aangezien de auto formeel nog geïmporteerd moest worden duurde het proces een klein weekje, maar John heeft er alles aan gedaan om het zo snel mogelijk te regelen! Ik heb de auto nu een klein maandje en hij is top! Volledige historie bekend en geen rare verassingen. John haalt het onzekere uit import auto's wat mij betreft! . 

Frank Joosten (01-12-2016)  


Via Marktplaats ben ik in contact gekomen met John Wilmink tijdens mijn speurtocht naar een rijkelijk uitgeruste Volkswagen Up. Na een aantal dagen uitvoerig contact te hebben gehad, besloten om de auto te gaan bekijken. Zoals beschreven trof ik de auto in smetteloze staat aan; deze stak er met kop en schouders bovenuit! Na het maken van een proefrit, besprak ik mijn afleverwensen (onderhoudsbeurt, vernieuwde APK, ect.) en werden de afspraken vastgelegd. In de daaropvolgende dagen ben ik keurig op de hoogte gehouden over de voortgang van de gemaakte afspraken; dit heb ik als zeer prettig ervaren. John neemt de tijd, is geduldig en heeft goed geluisterd naar mijn wensen. Bij Auto Import KaBo staat klanttevredenheid voorop! . 

Valentino (08-11-2016)  


Via Marktplaats in contact gekomen met Auto Import KaBo. Omdat het telefoongesprek met de eigenaar zeer soepel liep en de afstand tussen mijn adres en KaBo meer dan 200km is, besloten de auto over de telefoon te kopen. Omdat ik weinig tijd heb, is de auto bij me bezorgd. Het enige woord wat me te binnen schiet over het contact, betaling, levering en tussentijdse updates is: Klasse met een hoofdletter K. John doet al het mogelijke om je als klant op je gemak te voelen. Hij is een zeer vriendelijke kerel met wat mij betreft zijn hart op de juiste plaats. Als ik in het vervolg weer een andere auto wil aanschaffen, bel ik 100% zeker eerst naar John. Ontzettend tevreden klant uit Rotterdam. John, keep up the good word!!! Heel erg bedankt. 

F. Jansen (06-10-2016)  


Recently I bought a VW Polo by John. The car is fine. Everything was as discussed by telephone. Because I from abroad, we had a appointment by the RDW. John has made sure that the car was insured so I could drive home. I am very satisfied. John is the best salesman! He is very pleasant person. I had a lot of queston and he with out any problem answer me. 

Regards, Aleksandra (21-08-2016)  


Ik ben erg tevreden met mijn Renault twingo. De auto heeft een prima uitrusting en erg tevreden over de afhandeling.

Marcel - Apeldoorn (28-04-2016)  


Afgelopen maart een auto gekocht bij Auto Import KaBo. Eerst wat sceptisch, omdat de eigenaar het naast zijn werk doet en ik weinig over het bedrijf kon vinden. Daarnaast was ik ook onbekend met importauto’s. Toch besloten te gaan kijken. Dit bleek een goede keuze. De auto zag er super uit en eigenaar John Wilmink kwam zo goed over dat ik besloten heb niet verder te zoeken. Er moest nog een en ander geregeld worden dus ik kon hem een week later ophalen. De eigenaar heeft tussentijds iedere keer foto’s en updates gestuurd en nog op verschillende andere manieren extra service geleverd. Dit heb ik zo niet eerder meegemaakt! Ik zal KaBo zeker aanraden in mijn omgeving.. Je krijgt kwaliteit, betrouwbaarheid en service van een zeer enthousiaste autoliefhebber.

Maaike (23-03-2016)  


We hebben eind januari 2016 een Renault Twingo bij John gekocht met veel opties. De auto bevalt heel goed, we zijn er erg blij mee. Goede service bij de aanschaf van de auto. Kortom een goede koop..

Jackie en Dominique (05-03-2016)  


In december 2015 heb ik een Peugeot 208 uit 2013 gekocht bij John. Ik heb de Peugeot met een kilomterstand van maar 14760 nu anderhalve maand, ik kan zeggen dat de auto volledig aan mijn wensen voldoet! Het contact met John was erg prettig. Trefwoorden: eerlijk en betrouwbaar.

Marlieke - Rijssen (18-01-2016)  


Enkele weken geleden heb ik bij John een auto gekocht. Het eerste contact was prettig en tot en met het moment van aflevering is het onderling contact prettig geweest. De auto is nog met nieuwe olie en netjes gewassen afgeleverd. Het betreft een ingevoerde auto uit 2013 die al op Nederlands kenteken stond. Alle boekjes en alles wat met de auto van doen had was te herleiden (aankoop, onderhoud etc). De auto bevalt prima na er nu enkele weken in gereden te hebben. Kortom: prettig zaken gedaan. Aan te raden!!

Michel - Zwolle (20-10-2015)  


De samenwerking met John was fantastisch, samen hebben we gekeken naar de auto die ik wou hebben, de juiste uitvoering, type bouwjaar, km stand enz. Hij hield mij perfect op de hoogte van het aanbod en de juiste prijs. John houd perfect contact met de aanbieder en toen we de juiste auto gevonden hadden, wist ik alles over de auto voordat we naar Duitsland zouden afreizen. Dan op tijd vertrek richting Duistland, even koffie onderweg en toen waren we er! Fantastisch wagen, John spreekt erg goed Duits en legde makkelijk contact met de aanbieder. Dan even de proefrit, allebei even sturen en alles zorgvuldig controleren. John wist precies welke Duitse papieren ik nodig had en dit verliep allemaal vrij snel! Tijdens de koffie even betalen en onderweg naar Nederland. Op de terugreis had John portofoons en konden we makkelijk even communiceren. Een paar dagen later zijn we samen naar de RDW gegaan voor de keuring. John had zorgvuldig de papieren ingevuld en heeft in overleg met mij de BPM aangifte ingevuld. Alles is uitstekend verlopen en inmiddels heb ik de Nederlandse kentekenplaten erop zitten en ben ik helemaal tevreden! Bedankt John!

Martijn (04-09-2015)  


Onze samenwerking met John was erg prettig. Tijdens de kennismaking hebben we onder het genot van een kopje koffie onze wensen doorgenomen en alvast een aantal opties doorgenomen. Er is toen afgesproken om in verband met de vakantie nog geen auto’s te reserveren, en na onze vakantie verder te kijken. Na de vakantie hebben we opnieuw een afspraak gepland met John, waar we een aantal serieuze opties hebben doorgenomen op de meest gebruikte autosite’s door John. Op een gegeven moment hadden we twee serieuze opties, waarmee John contact heeft gezocht en alle benodigde informatie heeft opgevraagd, zoals bewijs van een betrouwbare kilometerstand, beschadigingen, en alle benodigde papieren. Nadat John een voor ons acceptabele prijs overeen was gekomen voor de auto, zijn we samen naar de dealer in Duitsland gereden. Dit was een erg gezellige en informele dag! Bij de dealer werden we netjes geholpen, en na een proefrit was de koop al snel gesloten. John had van tevoren alle benodigde papieren en tijdelijke kentekenplaten voor de terugreis geregeld en opgehaald, dus na de bevestiging van de kentekenplaten konden we onze weg naar huis beginnen. Voor de terugreis had John portofoons geregeld zodat we makkelijk in contact konden blijven. Voor de aangifte bij de RDW had John een afspraak geregeld, waar hij met ons de aangifte geregeld heeft. Voor het invullen van het papierwerk hielp John ons zodat er geen misverstanden konden ontstaan. Intussen is onze BPM aangifte goedgekeurd, en hebben wij de autopapieren ontvangen waarna wij het Nederlandse kenteken op hebben gehaald en nu vrolijk rond rijden in onze mooie Volkswagen New Beetle Cabrio!

Daisy en Axel (16-08-2015)


Super auto gekocht bij KaBo, fijne eerlijke en professionele afhandeling door John. Echt een aanrader!

J. Timte - Hengelo (10-08-2015)